Introduktioner

Varför en introduktion? 

För att det gör en verklig skillnad och inblick i hur det fungerar. Introduktionen vänder sig till dig som är nyfiken på hur The Coaching for Communties Programme fungerar, till organisationer och företag som aktivt arbetar för social hållbarhet, för kommunernas utbildnings- och socialnämnder, respektive förvaltningar och för ideella organisationer som arbetar för ungas utveckling och psykisk hälsa. Du är även välkommen att delta som privatperson. 

Du får en inblick i ett helt nytt sätt att tänka långsiktigt inom social prevention och hur civil- och lokalsamhälle kan engageras på ett unikt sätt. Du får även en inblick i kommunikations- och ledarskapsträningen för professionella såväl som för volontärer och deltagarna. 

Introduktionen sker online, i din verksamhet eller på plats i Betongfabrikens utbildningslokal, vid Wenngarns slott, Sigtuna. Halvdagsseminarier erbjuds för kommuner för en kostnad av 5 000 kr om inget annat är överenskommet. Fyll i formuläret längst ner. Välkommen till nästa introduktion

25 augusti 19.00 - 20.30. Tack till er som deltog! Vi fortsätter nu att bjuda in kommuner. 

16 september, 15.00-16.30. Tack till er som deltog! Vi fortsätter nu att bjuda in kommuner.

14 oktober, 13.30-15.00 online och på plats. Tack alla ni som deltog, representanter från sju kommuner. Vi följer upp för de kommuner som var på plats. 

17 december, 13.00-14.30, online. Anmälan senast 16 december till kontakt@ngl-swe.org. Vi följer upp er som deltog. 

13 januari, 13.00-14.30, online. Anmälan senast 12 januari till kontakt@ngl-swe.org. 

8 februari, 14.30-16.00, online. Anmälan senast 7 februari till kontakt@ngl-swe.org. 


Vad händer sedan?

I nästa steg samlar kommunen sakkunniga och nyckelpersoner för beslut för förberedelsefasen eller att inleda en förstudie, t.ex. genom medel från ESF-rådet, från fonder eller civilsamhället.  

Ett nytt sätt att se på ledarskap

Programmen inkluderar lokalsamhället på ett unikt sätt och ger möjlighet att uttrycka sig i en trygg miljö och reflektera i en autentisk dialog. Deltagarna upptäcker nya perspekti på vardagssituationer, ser nya möjligheter för sig själva, formulerar nya mål som de får stöd i att uppnå under uppföljningsfasen.

Programmen pågår under en bestämd period och ger deltagare, volontärer och yrkesmänniskor insikter för sin utveckling. Ett nytt sätt att se på ledarskap, "A New Model of Leadership". Growth Mindset är även ett begrepp inom samma område. Universitet, yrkesmänniskor, 10.000-tals unga och vuxna i Kanada, USA, Nya Zeeland, Australien, England, Irland, Scotland, Holland, Belgien och Sverige uttrycker stort värde.

Vi menar att fler unga människor och organisationer skall få tillgång till The Coaching for Communities Programme (CfC) då de gör en fundamental skillnad för så många. 

NGL:s styrelse 


Ja, tack. Jag vill veta mer.